Eladó ház Nyíregyháza - minden háztípus ( ingatlan)

31,990,000 Ft

Nyíregyháza Örökösföldön, családi házas övezetben, csendes utcában, mégis közel a belvároshoz, 1996-ban épült, 3 szoba + nappalis, szép állapotú, tégla építésű családi ház egyállásos garázzsal eladó.  A ház igen jó elosztású, alapterülete 110 nm, a hozzátartozó terasz 30 nm-es, amit nyáron szőlőlugas árnyékol be. A beépített konyha,a kényelmes étkező és tágas nappali egy légtérben található. Egy nagyobb, tágas, világos, és két kisebb, külön bejáratú hálószobával. a ház riasztórendszerrel van felszerelve, a telken fúrott kút és  szalonnasütő is található.

29,000,000 Ft

Nyíregyháza-Sóstóhegyen eladásra kínálunk új építésű, 100 % készültségű, igényes, magas műszaki tartalmú, modern, fiatalos kulcsrakész, fokozottan hőszigetelt amerikai és mediterrán tipusú családi és iker házakat.  A vevő  több alaprajzból választhatja ki a saját igényeinek megfelelő alapterületű, elrendezésű ingatlant . A vevő kiválaszthatja a belső nyílászárókat, a burkolatokat, szanitereket. Az ingatlan ára 250.000,-Ft/m2+ a telekhányad. A képeken szereplő ingatlanok csak kedvcsinálóak, illusztrációk. Ingatlan azonosítója: 7409

51,900,000 Ft

Nyíregyháza-Korányi kertvárosban eladó egy szép állapotú,  4 hálószobás+2 nappalis, étkezős, 2 fürdőszobás, tégla építésű szintes, gáz-, vegyes tüzelésű családiház 20 m2-es fedett terasszal, az udvarban 40 m2-es különálló épülettel, melyben egy tároló és garázs lett kialakítva, alatta 20 m2-es pincével. A telek 1000 m2-es parkosított. A ház 2 generációs számára is kiváló. A földszinten található egy szélfogó, előszoba, nappali, konyha-étkező egy légtérben, hálószoba, fürdőszoba káddal, zuhanyzóval, wc, kamra és kazánház tárolóval,  20 m2-es fedett terasz,  a tetőtérben egy nappali, tágas hálószoba, mely kis ráfordítással 2 szobává alakítható, 2 hálószoba, fürdőszoba wc-vel 2 gardrób.  Irodai azonosító: 7407

38,000,000 Ft

Eladó Nyíregyháza Korányi kertvárosi részén, csendes utcában egy 2+3 félszobás 110 nm-es tégla építésű, cseréptetős sorházi lakás. A földszinten található nappali-étkező, konyha, kamra, kézmosó - a nappaliból egy 12 nm-es teraszon át léphetünk ki az 50 nm-es pihenőkertbe - a tetőtérben 1+2 félszoba, fürdőszoba külön wc, a padlástérben egy szoba beépített szekrénnyel. A lakás gázcirkó fűtésű  radiátoros megoldással. A  burkolatok: hidegburkolat, a szobákban és a nappaliban parketta. A felújítás során a nyugati tetőablakok helyett fal-síkban elhelyezett hőszigetelt ablakok lettek beépítve,  a többi ablak új hőszigetelt üvegezést kapott, a bejárati ajtót műanyagra cserélték, a külső falat 8 cm-es szigeteléssel  látták el. Ekkor került beépítésre a padlástér, ahol plusz 1 szoba kapott helyet, beépített szekrénnyel, aminek a fűtése elektromos fűtéssel oldható meg. A garázst automata kapu nyitja, alatta pince található. A bútorok megvásárolhatók, megegyezés tárgyát képezhetik. Azonosító: 7400.

65,000,000 Ft

Nyíregyháza , belvárosának közelében a tradícionális villanegyedben a kor legnevesebb mesterei által téglából épített , szigeteléssel ellátott polgári típusú 3 szoba+nappalis egyedi gázfűtéses , 685 m2-en elhelyezkedő 140 m2 alapterületű családi ház egy fedett és kettő nyitott terasszal 60-70 m-es pincével eladó. A ház a korábbi felújítások ellenére is megőrizte eredeti polgári jellegét , a szobákra a nagy tér és a nagy belmagasság a jellemző , a burkolatok , és a fából készített belső és külső nyílászárók készítőik szakértelmét tükrözik .

54,900,000 Ft

Nyíregyháza-belvárosában, de mégis csendes helyen eladó egy 2017-ben épült, szintes, modern stílusú családi ikerház 300 m2-es telken eladó. A ház téglából  épült, hőszigetelt, padló-radiátor fűtésű, kelet-nyugati fekvésű, nagyon igényes, a mai kor követelményeinek megfelelően megépített ikerház. A ház 2 hálószobás+amerikai konyhás nappalis. A ház különlegessége, hogy az egyik fürdőszoba a hálószobában lett kiépítve, a lakók kényelmét szolgálva. 

30,900,000 Ft

Eladó Nyíregyház Korányi kertvárosban egy teljes körűen - a vezeték-rendszerig - felújított 108 nm-es, szinteltolásos, tetőtér beépítéses, észak-déli tájolású, 4 szobás, konyhás sorházi tégla lakás, 2 fürdőszobával, 2 wc-vel, 32 nm-es garázzsal, 12 nm-es terasszal, 36 nm-es pihenőkerttel. A felújítás során új nyílászárók, beltéri ajtók, szalagparketta, igényes hidegburkolatok kerültek beépítésre. A felújításból még hátra vannak a belső festési munkák, valamint a lépcső felújítása. A földszinti fürdőszobába zuhanykabinnak van hely kialakítva, az emeleti fürdőbe egy szép nagyméretű kád van megvéve (ami jelenleg a garázsban van tárolva) az új tulajdonos, ha igényli ez beépíthető. Irodai azonosító: 7384.

30,400,000 Ft

Nyíregyháza-Borbánya szépen kiépült összközműves utcájában eladó egy 100%-os készültségű azonnal költözhető önálló családi ház.Az ingatlan 3 szoba amerikai konyhás nappalis,fürdőszoba melyben kád és zuhanyzó is van,külön wc,kazánház,melyben szintén található egy wc,illetve a mosógép csatlakozó is itt van kialakítva,spájz.A nappaliból kilépünk egy 10m2-es teraszra.Három légkamrás műanyag nyílászárók,padlófűtés,Bosch kondenzációs gázkazán.Burkolata járólap és laminált padló a szobákban.Tartozik még a házhoz egy 21m2-es burkolt garázs,mely a házból is megközelíthető.Az ingatlan körbe lett kerítve,utcafronton falazott kerítés,kovácsolt vas kapukkal.A ház körül és a garázs előtt térkő lett lerakva.Az ingatlan mind elhelyezkedése mind adottságai miatt kiválóan alkalmas egy család számára.Azonosító:7380

30,600,000 Ft

Nyíregyháza-Borbánya szépen kiépült összközműves utcájában eladó egy 100%-os készültségű azonnal költözhető önálló családi ház.Az ingatlan 3 szoba amerikai konyhás nappalis,fürdőszoba melyben kád és zuhanyzó kiállás van,külön wc,kazánház,melyben szintén található egy wc,illetve a mosógép csatlakozó is itt van kialakítva,spájz.A nappaliból kilépünk egy 10m2-es teraszra.Három légkamrás műanyag nyílászárók,padlófűtés,Bosch kondenzációs gázkazán.Burkolata járólap és laminált padló a szobákban.Tartozik még a házhoz egy 22m2-es burkolt garázs,mely a házból is megközelíthető.Az ingatlan körbe lett kerítve,utcafronton falazott kerítés,kovácsolt vas kapukkal.A ház körül és a garázs előtt térkő lett lerakva.Az ingatlan mind elhelyezkedése mind adottságai miatt kiválóan alkalmas egy család számára.Azonosító:7379

85,000,000 Ft

Nyíregyháza-Ságvári kertvárosban eladó, egy igényes, fiatalos, modern stílusú, 4 hálószobás+amerikai konyhás nappalis, 2 fürdőszobás, 2 gardróbos, mosókonyhás, 220 m2 alapterületű, tágas, nagy terekkel rendelkező,  mediterrán típusú, családi ház, nagy terasszal, 2 állásos garázzsal, automata kapukkal, öntözőberendezéssel ellátott parkosított kerttel, a kertben kerti szerszám tárolóval, kerti világítással, beépített bútorokkal. A földszinten előszoba, amerikai konyhás nappali-étkező, konyha, étkező, kamra, hálószoba saját fürdőszobával, gardróbbal,  közlekedő, mosókonyha, wc,az emeleten 3 szoba, dolgozószoba, gardrób, fürdőszoba, wc található,.

49,000,000 Ft

Nyíregyházabelvárosában, csendes, kertvárosias helyen, eladó egy kétszintes,254 nm alapterületű, 3,5 szobás, nappalis, teljesen alápincézett, 1996-os építésű, távfelügyelettel ellátott riasztóval felszerelt tégla építésű ház.
A 100 nm-es tégla burkolatú pincében kialakításra került egy hobbihelyiség,mellékhelyiség, kazánház (öntöttvas gázkazán és gázbojler), mosókonyha, melybe szennyes ledobón keresztül érkezik a szintekről a szennyesruha. A többi területegylégterű, vállalkozásra lett kialakítva, ipari áram van.
A földszinten (100 nm) található a szinteltolással, hidegburkolattal ellátott amerikai konyhás étkező (mosogatógéppel, fagyasztós hűtőszekrénnyel,mikrohullámú sütővel), kamra, nappali, dolgozósarok, valamint 1 klímás,parkettás hálószoba hozzátartozó gardróbbal, fürdőszobával, külön WC-vel. A nappaliból nyílik egy 26 nm-es terasz, a pergolán vadszőlővel befuttatva, mely nyáron árnyékot ad, télen a napfényt engedi be. A nappalit nyugati oldalonrészben 3 rétegű üvegezéssel ellátott - 5,4X4,5 nm-es üvegfal zárja 3 szárnyúnyitható ajtóval.
A galérián 3 szoba van, az egyik szobából nyílik egy franciaerkély,valamint egy fürdőkádas fürdőszoba, egy külön WC és innen nyílik a 30 nm-espadlástér.
A földszinten szakaszolható padlófűtés, radiátoros fűtés és cserépkályha van,az emeleten pedig radiátoros fűtés.
Az ingatlan 506 nm-es, parkosított, zárt udvarral rendelkezik, az udvaron könnyűszerkezetes gépkocsi tároló van (20 nm), a garázsbejáró automata kapuval felszerelt. 

Kisebb alapterületű ingatlan beszámítható!


39,000,000 Ft

Nyíregyháza, Borbányán aszfaltos utcában eladásra kínálunk egy 280 m2-es, szintes 5 szoba + nappalis,2 fürdőszobás jó állapotú családi házat, mely alatt 130 m2-es pince található. A telken ipari áram, fúrott kút, illetve egy 60 m2-es lakható, gázkonvektoros fűtésű melléképület található 2 szobával, konyhával fürdővel és egy garázzsal.

18,900,000 Ft

Eladó Nyíregyháza Debreceni úthoz közeli összközműves utcájában egy tanya, szántó, gyümölcsösként nyilvántartott 3706 nm-es ingatlan, 1989-ben szilikátból épült 98 nm-es, cserép tetős lakóházzal, egy lakható kb. 70 nm-es vegyes falazatú parasztházzal, fedett terasszal, 27 nm-es pincével, több gazdálkodásra alkalmas melléképülettel, garázsokkal. A lakóház 3 szobás, étkezőkonyhás, a fürdőszoba a wc-től külön helyiségben. Az étkező-konyha mellett egy főzőfülke is szolgálja a kényelmet. A nyílászárók hőszigetelt fából készültek, a szobák parkettával, a hidegburkolatú helyiségek járólappal burkoltak.  Fűthető gázzal, vegyes tüzelésű kazánnal, kandallóval. Ajánlom mindazoknak, akik gazdálkodni szeretnének, vagy szeretik a csendes, tiszta levegőjű környezetet, közel a városhoz. Azonosító: 7348

22,800,000 Ft

Nyíregyháza Sóstófürdőn csendes, nyugodt környezetben eladásra kínálunk egy 130 m2 alapterületű, szintes 3 szoba + nappalis, 2 fürdőszobás (kádas, zuhanyzós), 2 WC-s, gáz (radiátor) és kályha fűtésű, műanyag nyílászárós, tégla építésű, szigetelt családi házat, mely alatt egy 10 m2-es pince illetve egy egyállásos garázs is található, fedett autóbeállóval. A 440 m2-es telken nyári lak, épített kemence, szalonnasütő és tároló, fúrott kút és ipari áram is található.

Igény szerint az ingatlan teljes berendezéssel és bútorzattal is eladó!!

Továbbá a telek mögött található egy 500 öles gyümölcsös kert, amelyet eladók évek óta bérelnek az önkormányzattól évi 2800 Ft-ért, mely igény szerint tovább bérelhető.

58,900,000 Ft

Nyíregyháza Sóstófürdőn, csendes, nyugodt környezetben eladó egy kitűnő állapotú, tágas, klasszikus stílusú, 170 nm területű, tégla építésű, műanyag nyílászárós,redőnyös, 4 hálószoba + amerikai konyha nappalis, 2 fürdőszobás, 2 WC-s, szintes családi ház, beépített konyhabútorokkal és gépekkel, gyönyörűen parkosított, 864 nm-es kerttel,  kerti tóval, térkövezett részekkel, szalonnasütővel, fúrt kúttal, 32 nm-es terasszal, 3 állásos garázzsal, riasztó rendszerrel. Az erdőre néző hátsó kertben található egy 13 m2-es grillkonyha egy 21 m2-es fedett terasz, egy épített kemence és egy 10 m2-es kerti tároló. Az ingatlan 2010-ben teljes körűen fel lett újítva.

23,900,000 Ft

Nyíregyháza Oros között a Kis utca környékén eladó egy szintes, 4 szoba + nappalis, 2 fürdőszobás, műanyag nyílászárós, padló, radiátor illetve vegyestüzelésű kazán fűtésű, jó elrendezésű, saroktelken lévő családi ház. Az ingatlan 900 m2-es telken helyezkedik el, mely gyönyörűen parkosított, illetve található rajta fúrott kút, gyümölcsfák egy filagória. A ház alatti 90m2-es pincében egyállásos garázs, 8m-es engedéllyel rendelkező üzlethelyiség, tároló helység és műhely található.

40,000,000 Ft

Nyíregyházán a Tünde utca közelében eladó egy 160 m2-es, 4 szobás, amerikai konyhás, padló és radiátor fűtésű, műanyag nyílászárós, szigetelt,tégla építésű fiatalos családi ház dupla garázzsal. A telek területe 700 m2, melyen fúrott kút és parkosított kert található öntözőberendezéssel. Ára 40.000.000 Ft

27,300,000 Ft

Nyíregyháza Sóstóhegy kedvelt részén eladó egy 130 m2-es, szintes, 2+3 szobás, 2 fürdőszobás, galériás családi ház.  Az ingatlan tégla építésú, műanyag nyílászárós, gáz fűtésű, a nappaliban található egy cserépkályha is, illetve a ház alatt egy 32 m2-es pince található. A telek területe 780 m2, melyen kerti tó és fúrott kút is van.

Ára: 27,3 M Ft

44,990,000 Ft

Nyíregyháza-oros között eladó egy, tégla építésű, hőszigetelt, műanyag nyílászárós, padló-radiátor és kandalló fűtésű, (a nyílászárókon integrált rovarhálós redőnyök lettek felszerelve) nappalis+6 hálószobás, 2 fürdőszobás,  nagyon szép állapotú, igéyes,   szintes, nagyon kis rezsijű családi ház, 50 m2-es terasszal melynek az alagsorában (95 m2)  infra szauna, konditerem , mosókonyha lett kialakítva. A parkosított 1200 m2-es kertben 2 állásos garázs és egy fedett kocsibeálló biztosítja a család több autójának tárolását, a fedett beálló alá akár mikrobusz is  befér, a kerti szerszámok tárolására egy 20 m2-es tároló lett felépítve. . A családi ház tartozéka a beépített konyhabútor, gépekkel, gránit munkalappal. 

Nyíregyháza belvárosában és környékén, a Korányi kertvárosban, a ságvári kertvárosban és Sóstófürdőn. A sablonos hirdetések helyett egy valóban kényelmes megoldást kínál az eladó házak vásárlására a 4bingatlaniroda. A házvásárlás komoly döntés, de egy tapasztalt társ leveheti a válladról a terhek nagy részét. A 4B Ingatlaniroda
- az eladó házak nyíregyházi szakértője, aki több éves tapasztalattal és nagy választékkal várja Önt
- a széles nyíregyházi eladó ház kínálatunknak köszönhetően pedig gyorsan megtaláljuk Neked álmaid ingatlanját
- teljeskörű ügyintézésünk keretében levesszük Rólad a hivatalos ügyek intézésének terhét, hogy Neked már csak otthonod megtervezésével kelljen foglalkoznod.