Eladó sorházak listája ( ingatlan)

23,900,000 Ft

Nyíregyháza-Ságvári Kertvárosban, 4 lakásos, tégla építésű, hőszigetelt, felújított sorházban eladó egy szép állapotú, műanyag nyílászárós, redőnyös, gáz-cirkó fűtésű (Ariston kazán)  tágas, világos, jelenleg  2 hálószoba + nappalis, konyhás, étkezős, 2 fürdőszobás, szintes sorházi lakás. Az ingatlan alsó szintjén található a tágas nappali és konyha, étkező, fürdőszoba, WC, kamra, az emeleten 2 hálószoba, fürdőszoba. A tetőtér beépítésével alakítható ki a 3. hálószoba. A lakáshoz tartozik egy  20 nm-es szerelőaknás garázs és egy közös, szépen parkosított udvar tartozik. Irodai azonosító:7558

25,000,000 Ft

Nyíregyháza-Ságvári kertvárosban eladó, tégla építésű, 2015-ben teljeskörűen (víz,villany,fűtés,tető) felújított, 103 m2-es, egyedi gáz fűtéses,  műanyag nyílászárós, szigetelt (10 cm), K - NY - i fekvésű sorház. A sorház 3 hálószobás+nappalis, saját kerttel rendelkezik. Az ingatlanhoz, tároló, 24 m2 pince, garázs és parkosított udvar tartozik. Azonosítószám: 7524

30,490,000 Ft

Nyíregyháza , Hímes csendes utcájában téglából épült szigetelt sorházban , teljesen felújított, 3 szintes 133 m2-es amerikai konyhás nappali plusz 4 szobás , szintenként terasszal rendelkező lakás , a lakáshoz tartozó garázzsal és kb 160 m2 pihenő kertrésszel  együtt eladó. A felújítás az épület belső szerkezeteinek (víz , gáz , villany , aljzat burkolatok , fűtési rendszer) cseréjét és korszerűsítését , a konyha és fürdőszoba teljes cseréjét tartalmazza a mai modern design jegyek figyelembevételével.  A fűtésről a korszerű gáz cirkó kazán gondoskodik a szintén új radiátorokon keresztül , míg a lakás hűtését (de akár a fűtését is ) az inverteres modern klímaberendezések biztosítják. Az alsó szinten az amerikai konyhás nappali kapott helyet a kertkapcsolatot biztosító terasszal , a középső szinten kialakított 3 hálószoba és fürdőszoba biztosítja a nyugalmat a tisztálkodást és a kikapcsolódást a kettő szobából nyíló terasszal , és a legfelső szinten kapott helyet egy világos hálószoba a kb 18 m2-es utcára nyíló Penthause stílusú terasszal. Ezen a szinten került kialakításra a kazánnak is helyet adó háztartási helyiség is. A kb 20 m2-es garázs ára a lakás árán felül 2.500.000 Ft , de csak a lakással együtt eladó !

38,000,000 Ft

Eladó Nyíregyháza Korányi kertvárosi részén, csendes utcában egy 2+3 félszobás 110 nm-es tégla építésű, cseréptetős sorházi lakás. A földszinten található nappali-étkező, konyha, kamra, kézmosó - a nappaliból egy 12 nm-es teraszon át léphetünk ki az 50 nm-es pihenőkertbe - a tetőtérben 1+2 félszoba, fürdőszoba külön wc, a padlástérben egy szoba beépített szekrénnyel. A lakás gázcirkó fűtésű  radiátoros megoldással. A  burkolatok: hidegburkolat, a szobákban és a nappaliban parketta. A felújítás során a nyugati tetőablakok helyett fal-síkban elhelyezett hőszigetelt ablakok lettek beépítve,  a többi ablak új hőszigetelt üvegezést kapott, a bejárati ajtót műanyagra cserélték, a külső falat 8 cm-es szigeteléssel  látták el. Ekkor került beépítésre a padlástér, ahol plusz 1 szoba kapott helyet, beépített szekrénnyel, aminek a fűtése elektromos fűtéssel oldható meg. A garázst automata kapu nyitja, alatta pince található. A bútorok megvásárolhatók, megegyezés tárgyát képezhetik. Azonosító: 7400.

30,900,000 Ft

Eladó Nyíregyház Korányi kertvárosban egy teljes körűen - a vezeték-rendszerig - felújított 108 nm-es, szinteltolásos, tetőtér beépítéses, észak-déli tájolású, 4 szobás, konyhás sorházi tégla lakás, 2 fürdőszobával, 2 wc-vel, 32 nm-es garázzsal, 12 nm-es terasszal, 36 nm-es pihenőkerttel. A felújítás során új nyílászárók, beltéri ajtók, szalagparketta, igényes hidegburkolatok kerültek beépítésre. A felújításból még hátra vannak a belső festési munkák, valamint a lépcső felújítása. A földszinti fürdőszobába zuhanykabinnak van hely kialakítva, az emeleti fürdőbe egy szép nagyméretű kád van megvéve (ami jelenleg a garázsban van tárolva) az új tulajdonos, ha igényli ez beépíthető. Irodai azonosító: 7384.

46,500,000 Ft

Nyíregyháza Örökösföld kertvárosi részén eladók egy 2017-2018-ban épülő energiatakarékos, kilenc lakásos, 38-as téglából épülő, 10 cm szigeteléssel ellátott, 155 nm-es sorház lakásai, garázzsal, saját, 448 nm-es kerttel, falazott, telek-elválasztó kerítéssel.  

A földszinten fedett előtérből lépünk az előszobába, ahová lakáshoz tartozó garázsból is beléphetünk. Az előszobából nyílik egy fürdőszoba wc-vel, majd külön ajtóval az amerikai konyhás nappali, Shiedel tartalék kandalló kéménnyel. A nappaliból a földszinti, kertre néző fedett teraszra léphetünk ki.  Az emeleten három szoba - az egyikhez tartozik egy 2,5 nm-es feddett terasz- ,  fürdőszoba, külön wc, gardrob és egy háztartási helyiség található, itt kerül elhelyezésre a Vailant 18 kW-os zárt égésterű fali kazán is.

A homlokzati nyílászárók: Fenstherm Future 76 német profil rendszerű 3 rétegű 44 mm-es üvegrenddel, Hörmann LPU 40 szekcionált garázskapu, motoros működtetéssel, dió színben. A beltéri ajtók dió színű dekor fóliás Fafholz típusú  ajtók. 

Gépészet: STIEBEL hőszivattyú rendszer, padló és falfűtés, mennyezethűtés.

Az ár tartalmazza a teljes villanyszerelést, belső burkolatokat, fürdőszobai burkolatokat, szanitereket, a lakásokat megközelítő út kiépítését, nem tartalmazza a konyhabútort és a konyhai gépeket.

OPCIONÁLISAN az alábbi kiegészítők választhatók a feltüntetett árakon:

- vakolható tokos dió színű alumínium, motoros redőny  500.000,-Ft

- parkosítás, öntözőrendszerrel                                        500.000,-Ft,

- PARADOX riasztó- és kamerarendszer                         500.000,-Ft,

5 KW teljesítményű napelemrendszer (kulcsrakész)        2.000.000,-Ft,

- konnybútor - választható 3 tervből                               2.000.000,-Ft-ig,

- konyhai gépek                                                                1.000.000,-Ft,

- térkövezés                                                                         500.000,-Ft.

Azonosító: 7273

      


64,900,000 Ft

Nyíregyháza-Baumax közelében eladó egy 2018-ben átadásra kerülő, új építésű, igényes, modern, minőségi anyagokból épülő, szintes családi ház. Az ingatlan földszintjén található az amerikai konyhás nappali, melyből egy 22 nm-es terasz nyílik, továbbá egy hálószoba, tágas fürdőszoba WC-vel, illetve beépített gardróbbal. A földszinti közlekedőből be lehet lépni a kétállásos garázsba. A ház emeletén 3 tágas hálószoba, külön fürdőszoba, külön WC kapott helyet. Kialakításra kerül még egy 6 nm-es, utcára néző erkély is. Kiváló családi ház, Nyíregyháza közkedvelt, belvároshoz közel eső kertvárosában!

26,500,000 Ft

Nyíregyháza-Hímesben, 4 lakásos, tégla építésű sorházban eladó egy nagyon szép állapotú, tágas, világos, 4 hálószoba + nappalis, nagy konyhás, étkezős, 2 fürdőszobás,belső szintes lakás. Az ingatlan alsó szintjén található a tágas nappali és konyha, étkező, fürdőszoba, WC, kamra, a tetőtéren 3 hálószoba, fürdőszoba, illetve mosókonyha. A lakás tartozékai a konyhabútor, illetve a gépek és a 20 nm-es garázs. Az ingatlan teljes mértékben tehermentes!

36,000,000 Ft

Nyíregyháza-Belváros eladó egy jó állapotú, 118 nm alapterületű, 4+1 szoba + nappalis, külön fürdőszobás, külön WC-s, gáz cirkó fűtésű, tégla építésű, riasztós, szintes sorház, garázzsal, 1058 nm-es telken, parkosított kerttel, a zárt udvarban fúrt kúttal. Az eladót esetleges csere is érdekli, kisebb, belvárosi lakás 10-15 Mft.-ig. A ház emellett kiadó is, igény szerint bútorzattal. Ennek ára:
Ház+Garázs: 120.000 Ft/hó.
Ház+Tároló: 130.000 Ft/hó.
Ház+Garázs+Tároló: 150.000 Ft/hó.

19,800,000 Ft

Nyíregyháza-Ságvári kertvárosban eladó, tégla építésű, jó állapotú,  119 m2-es, egyedi gáz fűtéses,  műanyag nyílászárós + redőnyös sorház. A sorház 4 hálószobás+nappalis, étkezős, 2 fürdőszobás, étkezős, saját előkerttel rendelkezik. Tartozik a lakáshoz egy garázs is. Az eladót csere is érdekli, kisebb, 70-80 m2-es családi ház. Iroda az.: 6666

26,900,000 Ft

Nyíregyháza- Hímes elején 134nm-es, sorház eladó. A ház szintes, a földszinten amerikai konyha+ nappali található,az emeleti részen 3 hálószoba, fürdőszoba. A házhoz tartozik 1080 nm-es parkosított telek öntöző berendezéssel, udvari filagóriával, mely a többi sorházza közös. A ház HB 38-as téglából épült, műanyag nyílászárókkal, cirkó fűtéssel, 2 állásos garázzsal. A beépített bútorok nagyon igényesek, szépek az árban benne foglaltatnak.