Kiadó lakás Nyíregyháza - kiadós nyíregyházi ajánlataink ( ingatlan)

110,000 Ft

Nyíregyháza-Abszolút belvárosában augusztos 1-től kiadó, 7 lakásos, tégla építésű, zárt udvaros társasház 1. emeletén egy igényes, szép állapotú, 95 nm alapterületű, gázcirkó fűtésű (padló-radiátor), műanyag nyílászárós (velux tetőtéri ablak), 3 hálószoba + nappalis, konyha-étkezős, 2 fürdőszobás, belső szintes, klímás, bútorozott lakás. Az ingatlanhoz tartozik egy garázs is. 

80,000 Ft

Nyíregyháza-Abszolút belvárosában kiadó egy szép állapotú, 68 nm-es, 2 hálószoba + nappalis, járólap, laminált padló burkolatú, hőszigetelt, fa nyílászárós, egyedi gáz fűtésű, 2 . emeleti, terasszal, belsőudvari parkolóhellyel rendelkező bútorozatlan  lakás. Ára: 80.000 Ft/hó + rezsi + 2 havi kaució.

85,000 Ft

Nyíregyháza-Abszolút belvárosában kiadó, tégla építésű társasház 2. emeletén egy felújított, szép állapotú, 2 hálószoba + nappalis, gáz konvektor fűtésű, 67 nm-es, loggia-s lakás. Ára: 85.000 Ft/hó + 2 havi kaukció + rezsi. Az ingatlan március 1-jétől költözhető!

3 tipp, hogyan találd meg az ideális kiadó lakást Nyíregyházán

A számtalan kiadó lakást Nyíregyháza szerte felesleges végig járni. Spórolj időt, és válassz egy kényelmes megoldást. Válogasson a 4bingatlaniroda kínálatából:

- Első körben azt kell tisztázni magadban, hogy a belvárosában, vagy inkább a természethez közelebb a külső kerületek egyikében szeretnél bérelni. Vagyis első lépésként határozd meg, hogy a kiadó lakás Nyíregyháza mely területén legyen. Lehetőség szerint egyszerre válassz ki 2-3 területet. Ehhez érdemes figyelembe venni, hogy a kiadó lakás általad látogatott helyekhez képest hol helyezkedik el (minimalizálható az utazási idő).
- A második lépés, hogy meghatározd, hogy nagyságrendileg mekkora legyen az alapterülete és a szobaszáma (ha többen bérelnétek, akkor a többiekkel közösen hozd meg a döntést). Így gyorsan és hatékonyan tudsz választani a kínálatból, kisebb eséllyel kerül kiadásra a kiszemelt lakás.
- Hezitálás helyett cselekedj – ha megtaláltad azt a kiadó lakást Nyíregyházán, ami maximálisan megfelel az elképzeléseidnek, akkor csapj le rá, mielőtt valaki más megteszi.