Kiadó lakás Nyíregyháza - kiadós nyíregyházi ajánlataink ( ingatlan)

80,000 Ft

Nyíregyháza-Belvárosban kiadó egy 1 hálószobás+nappalis, étkezős, külön konyhás, tágas, világos, kelet-nyugati fekvésű, 2. emeleti, bútorozott lakás beépített konyhabútorral, gépekkel, (mosogatógép, kerámia lapos tűzhely, mikrohullámú sütő) hosszú távra kiadó. A lakáshoz tartozik egy zárt udvari beálló is. Bérleti díj: 65000,-Ft+5000,-Ft kocsibeálló.

3 tipp, hogyan találd meg az ideális kiadó lakást Nyíregyházán

A számtalan kiadó lakást Nyíregyháza szerte felesleges végig járni. Spórolj időt, és válassz egy kényelmes megoldást. Válogasson a 4bingatlaniroda kínálatából:

- Első körben azt kell tisztázni magadban, hogy a belvárosában, vagy inkább a természethez közelebb a külső kerületek egyikében szeretnél bérelni. Vagyis első lépésként határozd meg, hogy a kiadó lakás Nyíregyháza mely területén legyen. Lehetőség szerint egyszerre válassz ki 2-3 területet. Ehhez érdemes figyelembe venni, hogy a kiadó lakás általad látogatott helyekhez képest hol helyezkedik el (minimalizálható az utazási idő).
- A második lépés, hogy meghatározd, hogy nagyságrendileg mekkora legyen az alapterülete és a szobaszáma (ha többen bérelnétek, akkor a többiekkel közösen hozd meg a döntést). Így gyorsan és hatékonyan tudsz választani a kínálatból, kisebb eséllyel kerül kiadásra a kiszemelt lakás.
- Hezitálás helyett cselekedj – ha megtaláltad azt a kiadó lakást Nyíregyházán, ami maximálisan megfelel az elképzeléseidnek, akkor csapj le rá, mielőtt valaki más megteszi.