Családi házak ( ingatlan)

19,900,000 Ft

Nyírbogdányban ,eladó egy tégla építésű ,120 m2-es,  4 szobás , műanyag nyílászárós , parketta, és járólap burkolatú, gáz központi fűtéses , északi oldalról szigetelt családi ház . Az alagsorban , ami szintén 120 m2-es , 2 állásos garázs ,iroda ,vagy egyéb szolgáltatás végzésére alkalmas helységek vannak . Jelenleg mosó konyha ,és szárító , kondi terem ,gardrób és  pihenő szoba , iroda, valamint  tároló van  benne . A pihenő kertben , kis medence ,és szalonna sütő található.

35,900,000 Ft

Nyíregyháza Sóstóhegyen jelentkezőket várunk egy 3 hálószobás+amerikai konyhás nappalis, nagy teraszos, 117 m2 alapterületű, könnyűszerkezetes családi házra. A ház ebben az évben még átadásra kerül. Ha valakinek az elképzelése nem egyezik a látványterven szereplő ingatlannal az építtető a megrendelő  igénye szerint építi meg. Telek nagyság:  1100 m2. Irodai azonosító: 8222

14,900,000 Ft

Kemecse állomás közelében  eladásra kínálunk egy szintes, 3 szobás, 85 m2-es 2 fürdőszobás, nagyon szép állapotú, tégla építésű, fa hőszigetelt nyílászárós, családi ház,  terasszal, garázzsal, kerti tárolóval, 620 m2-es telken. A lakás tartozéka minden beépített bútor. Irodai azonosító: 8214. 

41,500,000 Ft

Nyíregyháza Oros között eladásra kínálunk egy igényes, modern kivitelű 3 hálószobás+amerikai konyhás nappalis 92 m2-es családi ikerház, 28 m2-es garázzsal, 70 m2-es fedett terasszal. A  ház tégla építésű, fokozottan hőszigetelt, padló és radiátor fűtésű.  A ház egyedi, igényes , modern kivitelű 100 % készültségű. Átadás: 2019. november. 

 Fizetési ütemezés.-  Előleg/foglaló/30 %, Szerkezet kész állapot (tető alatt) +20 %  Nyílászárók beszerelése,hőszigetelőrendszer kivitelezése,aljzat betonozás.Gépészet(vízfűtés,gáz,villany.)csövezés.+35%-  Száraz vakolás,burkolás. +10%  Festés,Szerelvényezés. +5%

Irodai azonosító: 8211

 

19,900,000 Ft

Nyíregyháza Simai út közelében eladó vagy cserélhető, akár 2 generáció számára is alkalmas 2 külön álló családi ház. A főépületben 3 hálószoba+nappali, étkező-konyhás, fürdőszobás, műanyag nyílászárós, járólapos, laminált parkettás, családi ház gáz-, vegyes tüzelésű kazánnal, 2 cserépkályhával, mely 110 m2 alapterületű. A melléképület, mely 1 szoba+konyha, zuhanyzó fürdőszobás, 37 m alapterületű. az udvarban található egy garázs alatta pince is. 

Cserélhető Érkertben földszint, 1. emeletig lakásra garázzsal együtt. Irodai azonosító: 8203

34,900,000 Ft

Nyíregyháza, Sóstófürdőn eladó egy 4 hálószobás+nappalis, étkezőkonyhás, szintes, 1988-ban szilikátból épült, hőszigetelt fa nyílászárós, családi ház garázzsal, 3 kocsi beállására alkalmas fedett kocsibeállóval. A földszinten található egy előszoba, nappali, étkező konyha, 2 hálószoba, fürdőszoba, wc , kazánház,  a tetőtérben 2 szoba, (az egyik szoba osztható), wc, közlekedő. Az alagsorban tágas garázs található. A telek 571 m-es.

7,600,000 Ft

Nagykálló központjához közel eladó  2 szobás, 80 m2-es nagy konyhás 1970-es években ,  betonalapra épült, terméskővel burkolt, vályog építésű, felújítandó családi ház 1200 m2-es telken,  az udvarban garázzsal. A ház vízteres kályha fűtésű, a gázcsont az udvarban.  Irodai azonosító: 8199

18,900,000 Ft

Nyíregyháza Kistelekiszőlőben eladó egy vállalkozásra kiválóan alkalmas, 4 hálószobás, 2 fürdőszobás, amerikai konyhás nappalis,étkezős,  1988-ban szilikátból épült, szintes családi ház, 18 m2-es terasszal, az alagsorban 2 állásos garázzsal, tárolókkal, kazánházzal az udvarban 90 m2-es műhellyel., 2000 m2-es telken. A  A ház fűtése, gáz-, vegyes tüzelés. A kert egy része térkővel burkolt, az utcai kapu elektromos. A ház tartozéka a beépített konyhabútor gépekkel. A földszinti fürdőszoba 1 éve teljes körűen fel lett újítva. 

A földszinten található konyha-étkező nappali, hálószoba, fürdőszoba, kamra,

- tetőtérben 3 hálószoba, fürdőszoba wc-vel, 

A kertben 4 külön bejáratú összesen 90 m2-es műhely.     


Irodai azonosító: 8198


61,900,000 Ft

Nyíregyháza-ságvári kertvárosban eladásra kínálunk egy igényes, fiatalos, modern stílusú, 3 éve épült, fokozottan hőszigetelt, 3 hálószobás+amerikai konyhás nappalis, 2 fürdőszobás, családi házat, 18 m2-es fedett terasszal,  2 állásos garázzsal, automata, hőszigetelt garázskapuval.865 m2-es parkosított, öntözőberendezéssel ellátott kerttel, filagóriával, kerti szerszám tárolóval. A ház riasztóval, klímával felszerelt, minden helyiségben energia takarékos spot világítással, elektromos zsaluziával  ellátott. Az ingatlan tartozéka a beépített konyhabútor és a gépek, a hálószobában beépített gardróbszekrény. A ház 2020. tavaszi költözéssel eladó. Irodai azonosító: 8195. 

30,000,000 Ft

Nyíregyházán Főiskolához közel eladó,egy 103 m2-es, 3 szobás, cirkó fűtéses,családi ház. A ház alatt 20 m2 -es pince , az udvaron 2 kocsi tárolására alkalmas garázs található Az épület szerkezeti felépítése lehetővé teszi az amerikai konyhás nappali kialakítását is.Az ingatlan belső udvari részén ,pihenő kert és konyha kert kialakítására van lehetőség.

15,900,000 Ft

Rohodon eladó egy gazdálkodásra alkalmas 4 szobás+étkezős, 136 m2-es, jó állapotú, vályog és tufa építésű, hőszigetelt fa nyílászárós, k-ny-d-i fekvésű  családi ház garázzsal,  melléképületekkel, nyárikonyhával, 25 m2-es pincével , gyümölcsfákkal telepített kerttel. A ház fűtése, gáz-, vegyes tüzelésű kazán cserépkályha. Irodai azonosító. 8188

39,900,000 Ft

Miskolctól 15 km-re a Bükk lábánál, hegyek ölelésében eladásra kínálunk egy gyönyörű panorámával rendelkező,  2 épületből álló családi házat, mely falusi vendéglátásra is kiválóan alkalmas. A házak kőből épültek, teljes körű felújításon estek át. A vezeték rendszertől, burkolatokig, a külső-belső nyílászárókig,  a fűtés rendszer, a tetőszerkezeten át, minden felújítást nyert. Az egyik épületben előtér, 2 hálószoba, tágas konyha-étkező, nappali, fürdőszoba, wc,  lett kialakítva, mely szervesen kapcsolódik a télikerthez, melyben egy szauna és egy merülő medence szolgálja a lakók kényelmét. A ház fűtése gáz cirkó, de villanykazán is be lett építve.  A vendégházban 1 hálószoba, konyha étkező résszel és egy fürdőszoba lett kialakítva. A vendégház köré és nagy fedett terasz lett épitve, alatta egy kerti konyha kemencével,  spórral, grillezési lehetőséggel és egy pihenő résszel, mely a lakók kényelmét teljes mértékben kielégíti. A kert csodálatos, az év minden évszakában a nyugalmat sugározza, a milliónyi virág, rózsalugasok, loncok folyamatosan nyílnak, a  szemet lelket gyönyörködtetnek. A kert öntözéséről csepegtető öntözőrendszer gondoskodik, mely napelem vezérlésű. A kert nagyobb  része levendulával (2000 tő) lett beültetve, mely a család számára egy fizetés kiegészítés is, de ki lett alakítva egy gyógynövény-, és egy zöldséges rész. Ha a tulajdonosok megfáradtak a kerti munkában a pihenésről a jacuzi gondoskodik, mely napelemről fűtött. A kert végében található egy kb. 25 m borospince, felette egy fa szerkezetű borozóval, nyitott terasszal, mellette egy "Üvegtigris" épülettel. Ha nyugalomra, kikapcsolódásra vágyik, itt megtalálja!

Műszaki tartalom.

A falazat kb. 60cm vastag, faragott terméskő. Az ablakok,ajtók modern hőszigetelésűek. A födém vb gerenda+ kefni, rajta 20 cm kőzetgyapotpaplan.

A fűtés, padlófűtés. Modern kondenzációs(Ariston) gázkazánnal, átfolyós vízmelegítéssel. Van még egy villamos üzemű kazán is, ez szintén a "padlóra" dolgozik ("párhuzamos üzemben,de külön vezérléssel, ezért szétválaszthatók).

Kábel  TV , gyors internet, külön kültéri és beltéri WiFi sugárzókkal. 2 kamerás , rögzítős biztonsági rendszer.

A vendégház tetején kb. 5kWh teljesítményű napelemes erőmű van, visszatápláló rendszerben, éves-szaldós elszámolással.

A télikertben "jakuzzi" (1000 l-es, 4 ülőhelyes),állandóan 40 C fokon tartva, és 3 személyes infra szauna működik.

A konyhában pirókérán főzőlap, elektromos sütő, mosó,-és mosogatógép, valamint hűtőszekrény van a bútorzatban (CHIPPENDALE, tömör tölgyfa)"eldugva".

Külön Wc(intim mosakodós), a fürdőszoba káddal felszerelt.


Az udvaron 15m3-es medence napkollektoros fűtéssel, ózongenerátoros fertőtlenítéssel és homokszűrővel, ivóvízzel feltöltve.

Az öntözés vegyes üzemű.

Van egy ásott kút, kb.10-11m mély. Szivattyú rendszeréről működnek a csepegtető öntözőrendszerek. Mód van (hiba esetén) átkapcsolni a vezetékes vízhálózatra.

Van ezen kívül kb. 8 m3 esővíztároló rendszer, ami főképpen a kis konyhakertet öntözi (csepegtetősen).

A vendégház kb.8x5m alapterületű. Gázkonvektoros főfűtéssel,de van a hálószobában egy 5 kW-s fatüzelésű kályha is. Villany boyler szolgáltatja a meleg vizet ide, és a hozzá szervesen kapcsolódó nyári konyhában is. Van a tetőn egy 5  kW-s napkollektoros vízmelegítő rendszer, ami nyáron"rásegít"..

Komplett minikonyha ( elektromos . főzőlap, hűtő, mosogató),fagyasztó szekrény, és mosogatógép van beépítve.

A fürdőszoba zuhanyozós, a Wc intim mosakodós.

A borospince tetején a "Mókusház", ebben 240 kV-os hálózati áramról működő villany kandalló, és fatüzelésű kályha van, a faház hőszigetelt. Itt csak a gyűjtött eső vizet használjuk.,

Energia költségek havonta: villany: Kb. 8000,- Ft, gáz, kb.1 4000 Ft. A nagy épületet télen folyamatosan 23 fokon tartjuk.

A kert lényege a kb. 2000 tő Lavendula Angostifolia.

Mivel a birtokot a jelenlegi, berendezett állapotában szeretnénk eladni, ezért az alábbi gépek a ház tartozékai

MTD fűnyíró traktor (20 LE) 1m vágószélesség+ 300 kg-s pótkocsi

Stihl damilos, benzinmotoros fűkasza (+ még 2 db kisebb szegélynyíró, akkumulátoros)

Levendula lepárló készülék szeparátorral (90 l-es)

Láncfűrész, gyeplazító, sövényvágók, hómaró, stb...

96,000,000 Ft

Nyíregyháza belvárosához közel ,csendes utcában eladó egy 1037 m2-es és egy 1006 m2 -es építés céljára alkalmas terület. A két egymás melleti ingatlanon egy egy ,összkomfortos ,régi vályog ház található.Az ingatlan fúrott kúttal ,és ipari árammal is rendelkezik.A két terület együtt eladó.

32,999,000 Ft

Nyíregyháza Kistelekiszőlő elején eladó egy 2 szobás+amerikaikonyhás nappalis étkezős, tégla építésúű, műanyag nyílászárós, redőnyökkel felszerelt, hűtő-fűtő klimával, riasztóval, kamerával felszerelt, gáz cirkó és vegyestüzelésű,családiház, garázzsal, kovácsoltvas kerítéssel, 548 m2-es telken. A ház 2 hálószobás, de a nappali leválasztásával 3. hálószoba kialakítható.  Irodai azonosító:8181

8,500,000 Ft

Tiszaeszlár-Bashalmon eladásra kínálunk egy 3 hálószobás+nappalis, étkezős, 120 m2-es alapterületű, műanyag nyílászárós, szép állapotú,21 éves  szintes családi házat, melynek tetőtere beépíthető. A tetőtérbe a vezetékek kiépítve, 1 szoba kialakítva. Az udvarban található egy nyári konyha szobával, alatta pincével.A kert parkosított. rodai azonosító: 8178

28,000,000 Ft

Nyíregyháza Ságvári kertvárosban eladó egy tégla építésű ,4 szobás , parketta és járólap burkolatú ,gáz és vegyes tüzelésű központi fűtéses,felújítandó szintes családi ház .A udvaron 2 gépkocsi tárolására alkalmas garázs található.. Tömegközlekedés nagyon közel ,a város központ gépkocsival  10 perc .

71,900,000 Ft

Nyíregyháza Sóstófürdőn modern stílusú, egyedi kialakítású, 4 hálószobás+amerikai konyhás nappalis, porotherm 30-as téglából épült, 20 cm szigeteléssel ellátott, padló fűtéses, nagy panoráma nyílászárókkal beépített,   2 szintes, 172 m2 alapterület családi ház, dupla garázzsal, 1 földszinti és 2  napozó terasszal. . A garázs előtt a bejáratnál és a járda  térkővel burkolva, riasztó, klíma, elektromos redőny vezetékrendszere kiépítve. Irodai azonosító: 8173

Ár: 71.900.000 Ft

-Telek mérete: 566m2

-A ház Porotherm 30-as NF téglával készül

-Szigetelés: 15 cm homlokzati (nikecellel)

-Tető és teraszok szigetelése PVC-vel történik

- Műanyag nyílászárok Brügmann AD horganyzott idomacél merevítéssel, végtelenített gumitömítéssel, háromrétegű üvegezés  

-Teljes villany- fűtés- és víz szerelés

-A villanyszerelés esetében a lámpák felszerelése benne van az árban a lámpák nincsenek

-Mindenhol padlófűtés és szobánként szabályozható fűtésvezérlés

-Légkondicionáló előkészítés benne van az árban, a berendezés nincs

-Beltéri ajtók benne vannak az árban egy általunk használt katalógusban szereplőtermékekkel, ha ebben szereplőtől drágábbat szeretnének az feláras

-Utcai kerítés ára benne van az árban látvány terv szerint

-Kültéri-és terasz burkolat, térkő nagysága és milyensége terv szerint, anyag-és munkadíj is benne van az árban (térkő az általunk választott ha drágábbakkor feláras)

-Elektromos redőny előkészítés benne van az árban, a redőny vagy árnyékoló nincs

-Tereprendezés benne van az árban

-Elektromos Hörmann szekcionált garázskapu

-Burkolatok és fürdőszobai felszerelés munkadíja, elhelyezése benne van az árban, az anyagot hozzá( burkolat szaniter és egyéb fürdőszobaiberendezést) a vevő veszi meg és szállítja a helyszínre.

- Kertkialakítás,öntöző rendszer, konyhabútor nincsenek az árban.


CSOK,  HITEL, IGÉNYELHETŐ!

39,000,000 Ft

Nyíregyháza Oros között eladásra kínálunk 2020. tavaszi átadással egy modern kivitelezésű,  4 hálószobás+amerikai konyhás nappalis 125 m2-es alapterületű ikerházat, nagy terasszal, garázzsal 750 m2 saját kertrésszel.. A ház minőségi anyagokból, porotherm 30-as téglából 15 cm szigeteléssel, 3 rétegű nyílászárókkal, padló-radiátor fűtéssel lesz átadva. A tulajdonos a burkolatokat, szanitereket, belső nyílászárókat, és a színvilágot kiválaszthatja.  . CSOK IGÉNYELHETŐ. Irodai azonosító: 8171

45,900,000 Ft

Nyíregyháza Borbányán eladásra kínálunk egy gyönyörű panorámával rendelkező, 1990-ben ytonból épült, hőszigetelt, műanyag nyílászárós, egyedi kialakítású,  5 szobás+amerikai konyhás nappalis,  3 fürdőszobás, galériás, 170 m2-es családi házat, gardróbszobával, mosókonyhával,  nagy terasszal, medencével, filagóriával, 130 m2-es üzlethelyiséggel, mely szépségszalon kialakítására, de rendelőnek, irodának is kiválóan alkalmas eladó. Két hálószoba saját fürdőszobával rendelkezik A lakás tartozéka a beépített konyhabútor gépekkel. A telek 1750 m2-es, öntözőrendszerrel ellátott. Irodai azonosító: 8169

32,000,000 Ft

Nyíregyháza Ságvári kertváros csendes utcájában eladó egy tégla építésű ,3 szoba + nappalis járólap és parketta burkolatú műanyag nyílás zárós szigetelt ,klimatizált  gáz cirkó fűtéses szintes ikerház.Az alagsorban iroda , tároló  és garázs található. A pihenőkertben  szalonna sütő , automata öntöző rendszer   és kutya kennel lett kialakítva. Irodai azonosító: 8167