Nyíregyháza - Sóstófürdő - Családiház - Eladó - 9154

Ár: 169,900,000 Ft Alapterület: 200 m2

Részletek az ingatlanról

Ügylet típusa: Eladó
Kategóriák: Családiház
Helyek: Nyíregyháza
Városrész: Sóstófürdő
Ingatlan típusa: Ytong, Hőszigetelés
Állapot: Újszerű, Kiváló, Igényes
Épület szintjei: 2
Fűtés típusa: Cirkó, Padló, Kandalló
Telekméret: 564 m2
Tájolás: Körbesütött
Építés éve: 2010
Nappali: 2
Szoba: 3
Fürdő wc-vel: 3
Kamra: 1
Gardrób: 2
WC: 3
Szauna: 1
Garázs: 1
Közlekedő: 2
Háztart. helyiség: 1
Kazánház: 1
Konyha-étkező: 1
Dolgozó szoba: 1
Borospince: 1
Előtér: 1
Wellnes: 1
Terasz: 1
Terasz: Utcára néző
Automata kapu :
Zöldövezet:
Bútor:
Mosogatógép:
Kád:
Zuhanyzó:
Riasztó:
Műhold/Kábel TV:
Öntöző berendezés:
Tömegközlekedés:
Panoráma:
Hűtő:
Szauna:

Leírás

Nyíregyháza Sóstófürdőn, csendes, nyugodt utcában eladásra kínálok egy mediterrán típusú,  2010-benépült, ytong falazatatú (20 cm szigetelés, a födémen 50 cm szigetelés, a lábazatban 1,5 m mélységig és az aljzatban 15 cm szigetelés), prémium kategóriás külső, belső nyílászárós, egyedi építészeti megoldásokkal megépített, igényes, 3 hálószobás+dolgozószobás, nappali, külön konyha-étkezős, 2 fürdőszobával, 2 gardróbbal rendelkező, családi házat, borozóval, a borozóhoz tartozó nappalival, wellnes részleggel, fedett terasszal, a kertben megépített kemencével.  Az ingatlan 200 m hasznos alapterületű, de a tetőtérben még 100 m2 beépíthető. Az ingatlan  padló fűtésű, a nappali ékessége a Zsolnay porcelából készült, egyedi, különleges  cserépkályha. A klasszikus stílúsú, a belső fa nyílászárók harmonizálnak a beépíett búrokkal, a gardróbokkal, a nappali és a dolgozó szoba egyedi kialakítású fa vitrines szekrényeivel.

Az ingatlan földszintjén található egy tágas előszoba beépített gardróbokkal, egy vendég wc, közlekedő, melyben szintén kialakításra került, 2 nagy méretű gardrób, egy nappali, a nappaliből nyílik egy a tetősíkját követő belmagasságú, teljesen beépített könyvtárszoba. A nappali szervesen kapcsolódik egy tágas konyha-étkezőhöz, melynek butorai harmonizálnak az ingatlan minden beépített bútorához. A konyhából nyílik egy tágas kamra. Az ingatlannak van egy privát szférájaí: hálószoba, saját fürdőszobával (zuhanyzó, wc, bide) valamint egy saját gardróbszoba. A földszinten került kialakításra egy gépház, melyben egy buderus márkáju gázkazán lett beépítve valamint egy tágas mosókonyha. A garázsból nyíló tágas, bor szalonban  lehet a borospincében tárolt, finomabb és finomabb borokat keellems társaságban elfogyasztani. A házhoz tartozik egy wellnes részlegben, melyben egy finn szauna, külön zuhanyzó, wc, és egy pihenő került kialakításra.

Az emeleti részen található 2 tágas hálószoba, egy fürdőszoba, káddal, zuhanyzóval, 2 állásos mosdóval, valamint egy külön wc, és egy gardrób. A tetőtérben akár még 100 m2 beépíthető. A kert parkosított öntözőberendezéssel ellátott, térkövezett, a kapuk elektronikával felszereltek. 

Az ingatlan tartozéka minden beépített bútor és gépek. Irodai azonosító: 9154. 

Koselák Éva
+36-20-824-5435