360° - Virtuális séta

KEDVES LEENDŐ INGATLAN ÉRTÉKESÍTŐ ÉS VÁSÁRLÓ!

 

INGATLANIRODÁNK EGY ÚJ, EGYEDÜLÁLLÓ  A LEGHATÉKONYABB MÓDSZERREL  SZERETNÉ MEGKÖNNYÍTENI INGATLANÁNAK ÉRTÉKESÍTÉSÉT VAGY AZ INGATLAN VÁSÁRLÁSÁT!

 JELENLEG AZ INGATLANPIACON A VIRTUÁLIS SÉTA EGY ÚJ,  HATÉKONY, VALÓSÁGHŰ KÉPET VISSZAADÓ MÓDSZER AZ INGATLAN BEMUTATÁSÁRÓL!

MIÉRT ÉRDEMES INGATLAN IRODÁNKAT VÁLASZTANI INGATLAN ÉRTÉKESÍTÉSEKOR vagy vásárláskor!

És Ön sem szeretné, ha:

• otthonát ellepnék a céltalan bámészkodók

• munka után rendrakásból és takarításból állna

• idegen emberekkel állandóan időpontokat kellene egyeztetnie

 

Az eladó:

Hiteles képet, részletes információt  nyújt az ingatlanról. 

Csak a potenciális vevőket kell fogadnia!

Mert Időt takarít meg ezzel az eljárással,  az érdeklődő családja körében,95 %-ban  el tudja dönteni, (mielőtt személyesen megtekintené az ingatlant, ) hogy ez az ingatlan már potenciális lehet számára.

 

A leendő vevő:

Ki sem kell mozdulni a kényelmes fotelből, a családjával,  együtt tudja „körbesétálni” az ingatlanokat a számítógépén,  vagy a telefon segítségével. 

Alaposan, a legapróbb részletekig meg tudja tekinteni az adott helyiségeket, vissza tud térni egy egy területre. (Sarkokra, nyílászárókra, burkolatokra stb.)

Nincs rejtett sarok, nincs eltitkolt hiba!

 

Ezt  a szolgáltatást  ingyen nyújtjuk a leendő eladóknak!!!!

 

Hivjon, keressen! –Korrekt, gyors, hatékony, ügyintézéssel állunk rendelkezésükre!

 

Virtuális sétás ingatlanjaink

79,900,000 Ft 89,900,000 Ft

Ha csendre, nyugalomra vágyik akkor Önnek ajánljuk, ezt a csodálatos, 2015-ben minőségi anyagokból, minőségi kivitelben megépített nagy családra tervezett családi házat. Ha viszont vállalkozni akar, kiválóan alkalmas falusi turizmus kialakítására ez a 6300 m2-es területen fekvő, erdő melletti ingatlan, melyben még több fejlesztési lehetőség is rejlik. Vendégházak, Istállók építése, állatok tartása, stb. Az ingatlan csendes, zöldövezetben található, viszont az autópálya közelsége miatt akár Ukrajnából, de az ország több pontjáról is könnyen megközelíthető. 

A tulajdonosa nagy gondot fordított a tervezésre és a minőségi kivitelezésre. A ház A+ energia osztályú,  porotherm 38-as téglából, 15 cm grafit szigeteléssel ellátott, egyedi tervezésű 5 légkamrás fa belső és külső  nyílászárókkal és spalettákkal felszerelt. Fűtése, padló-radiátor és fal fűtésű, melyet egy modern gázkazánnal, de nagy teljesítményű vegyes tüzelésű kazánnal is működtethető. A kazán 1500 l puffertartályba termeli a fűtéshez elegendő meleg vizet, a használati meleg vizet 300 l puffertartály biztosítja. A ház hűtését, beépített 2 körös központi hűtő-fűtő klíma biztosítja, a levegő tisztítására pollenszűrővel ellátott központi légcserélő lett beépítve. A családi otthon napfényes, világos, körbesütött, 5 hálószobával, 3 fürdőszobával, gardróbbal, mosókonyhával ellátott. A nappali és a konyha étkező egy légtérben helyezkedik el, a nappali egyediségét a belmagassága adja, meg mely egyedi stílust kölcsönös a vidéki stílusú, mediterrán jellegű családi háznak. A gépkocsik tárolására 36 m2 tágas 2 állásos garázs, a szerszámok biciklik tárolására szintén egy 36 m2- tároló lett megépítve, melyhez szervesen csatlakozik egy 28 m2-es gépház és fa tároló. A tulajdonos víztisztító és vízlágyító berendezést, központi porszívót,  a család biztonsága érdekében riasztót és áramfejlesztőt épített ki. A kert parkosított,  teraszos, mediterrán stílusú, a környezethez, ház stílusához  illő térkővel burkolt,  8 körös öntözőberendezéssel ellátott, a locsolásra alkalmas vizet 27 m3-es ciszterna, 2 fúrott kút biztosítja.

A ház beépített igényes  bútorai,  a gépek, gépészet, a ház tartozéka.