360° - Virtuális séta

KEDVES LEENDŐ INGATLAN ÉRTÉKESÍTŐ ÉS VÁSÁRLÓ!

 

INGATLANIRODÁNK EGY ÚJ, EGYEDÜLÁLLÓ  A LEGHATÉKONYABB MÓDSZERREL  SZERETNÉ MEGKÖNNYÍTENI INGATLANÁNAK ÉRTÉKESÍTÉSÉT VAGY AZ INGATLAN VÁSÁRLÁSÁT!

 JELENLEG AZ INGATLANPIACON A VIRTUÁLIS SÉTA EGY ÚJ,  HATÉKONY, VALÓSÁGHŰ KÉPET VISSZAADÓ MÓDSZER AZ INGATLAN BEMUTATÁSÁRÓL!

MIÉRT ÉRDEMES INGATLAN IRODÁNKAT VÁLASZTANI INGATLAN ÉRTÉKESÍTÉSEKOR vagy vásárláskor!

És Ön sem szeretné, ha:

• otthonát ellepnék a céltalan bámészkodók

• munka után rendrakásból és takarításból állna

• idegen emberekkel állandóan időpontokat kellene egyeztetnie

 

Az eladó:

Hiteles képet, részletes információt  nyújt az ingatlanról. 

Csak a potenciális vevőket kell fogadnia!

Mert Időt takarít meg ezzel az eljárással,  az érdeklődő családja körében,95 %-ban  el tudja dönteni, (mielőtt személyesen megtekintené az ingatlant, ) hogy ez az ingatlan már potenciális lehet számára.

 

A leendő vevő:

Ki sem kell mozdulni a kényelmes fotelből, a családjával,  együtt tudja „körbesétálni” az ingatlanokat a számítógépén,  vagy a telefon segítségével. 

Alaposan, a legapróbb részletekig meg tudja tekinteni az adott helyiségeket, vissza tud térni egy egy területre. (Sarkokra, nyílászárókra, burkolatokra stb.)

Nincs rejtett sarok, nincs eltitkolt hiba!

 

Ezt  a szolgáltatást  ingyen nyújtjuk a leendő eladóknak!!!!

 

Hivjon, keressen! –Korrekt, gyors, hatékony, ügyintézéssel állunk rendelkezésükre!

 

Virtuális sétás ingatlanjaink

49,900,000 Ft 53,900,000 Ft

Nyíregyháza-oros között, eladó vagy cserélhető akár 2 generációnak is alkalmas de (irodának, rendelőnek is) 2 külön bejárattal rendelkező, amerikai típusú, igényes, modern, 4 hálószobás+amerikai konyhás nappalis, étkezős, 2 fürdőszobás, gardróbos, családi ház, külön bejárattal rendelkező 40 m2-es lakrésszel, (mely rendelőneklett kialakítva), de irodának is alkalmas,  beépített igényes, fa konyhabútorral, gépekkel, padló-radiátor, kandalló fűtéssel, és vegyelemezésű kazánnal, 40 m2-es fedett terasszal, elektromos beépített redőnnyel, 2 állásos garázzsal,automata kapukkal, 70 m2-es pincével, 900 m2-es parkosított kerttel, kerti szerszám tárolóval, szalonnasütővel. 70-80 nm-es lakás beszámítható!

85,000,000 Ft

Nyíregyháza-Ságvári kertvárosban eladó, egy igényes, fiatalos, modern stílusú, 4 hálószobás+amerikai konyhás nappalis, 2 fürdőszobás, 2 gardróbos, mosókonyhás, 220 m2 alapterületű, tágas, nagy terekkel rendelkező,  mediterrán típusú, családi ház, nagy terasszal, 2 állásos garázzsal, automata kapukkal, öntözőberendezéssel ellátott parkosított kerttel, a kertben kerti szerszám tárolóval, kerti világítással, beépített bútorokkal. A földszinten előszoba, amerikai konyhás nappali-étkező, konyha, étkező, kamra, hálószoba saját fürdőszobával, gardróbbal,  közlekedő, mosókonyha, wc,az emeleten 3 szoba, dolgozószoba, gardrób, fürdőszoba, wc található,.

79,900,000 Ft 89,900,000 Ft

Ha csendre, nyugalomra vágyik akkor Önnek ajánljuk, ezt a csodálatos, 2015-ben minőségi anyagokból, minőségi kivitelben megépített nagy családra tervezett családi házat. Ha viszont vállalkozni akar, kiválóan alkalmas falusi turizmus kialakítására ez a 6300 m2-es területen fekvő, erdő melletti ingatlan, melyben még több fejlesztési lehetőség is rejlik. Vendégházak, Istállók építése, állatok tartása, stb. Az ingatlan csendes, zöldövezetben található, viszont az autópálya közelsége miatt akár Ukrajnából, de az ország több pontjáról is könnyen megközelíthető. 

A tulajdonosa nagy gondot fordított a tervezésre és a minőségi kivitelezésre. A ház A+ energia osztályú,  porotherm 38-as téglából, 15 cm grafit szigeteléssel ellátott, egyedi tervezésű 5 légkamrás fa belső és külső  nyílászárókkal és spalettákkal felszerelt. Fűtése, padló-radiátor és fal fűtésű, melyet egy modern gázkazánnal, de nagy teljesítményű vegyes tüzelésű kazánnal is működtethető. A kazán 1500 l puffertartályba termeli a fűtéshez elegendő meleg vizet, a használati meleg vizet 300 l puffertartály biztosítja. A ház hűtését, beépített 2 körös központi hűtő-fűtő klíma biztosítja, a levegő tisztítására pollenszűrővel ellátott központi légcserélő lett beépítve. A családi otthon napfényes, világos, körbesütött, 5 hálószobával, 3 fürdőszobával, gardróbbal, mosókonyhával ellátott. A nappali és a konyha étkező egy légtérben helyezkedik el, a nappali egyediségét a belmagassága adja, meg mely egyedi stílust kölcsönös a vidéki stílusú, mediterrán jellegű családi háznak. A gépkocsik tárolására 36 m2 tágas 2 állásos garázs, a szerszámok biciklik tárolására szintén egy 36 m2- tároló lett megépítve, melyhez szervesen csatlakozik egy 28 m2-es gépház és fa tároló. A tulajdonos víztisztító és vízlágyító berendezést, központi porszívót,  a család biztonsága érdekében riasztót és áramfejlesztőt épített ki. A kert parkosított,  teraszos, mediterrán stílusú, a környezethez, ház stílusához  illő térkővel burkolt,  8 körös öntözőberendezéssel ellátott, a locsolásra alkalmas vizet 27 m3-es ciszterna, 2 fúrott kút biztosítja.

A ház beépített igényes  bútorai,  a gépek, gépészet, a ház tartozéka.

82,000,000 Ft

Nyíregyháza-Korányi kertvárosban a régi Baumax-nál eladásra kínálunk egy nagyon szép állapotú, 4 hálószobás+amerikai konyhás nappalis jellegű (konyha-étkező egy kicsit el van szeparálva a nappalitól, de mégis egy légtérben) amerikai típusú 2 fürdőszobás, 2 gardróbos, nagyon jó elrendezésű családi házat (a gyerek lakrésze el van különítve a szülői résztől) 2 állásos garázzsal, udvari külön nyíló mosdóval. A családi ház padló-radiátor fűtésű, műanyag nyílászárós, beépített redőnyökkel, riasztóval, klímával, automata kapukkal felszerelt.  A család pihenését szolgálja a nagy fedett terasz. A kert parkosított, öntözőberendezéssel ellátott. 

24,900,000 Ft 25,900,000 Ft

Nyíregyháza-erdő közelében, a főiskolához közel eladó egy tégla építésű, hőszigetelt társasházban 2 hálószobás+nappalis, étkezős, gardróbos 98 m2 alapterületű, szép állapotú, kelet-nyugati fekvésű, tágas terekkel rendelkező, egyedi gáz fűtésű, 2. emeleti   lakás, saját kertrésszel, garázzsal, tárolóval.  A lakás tartozéka a beépített konyhabútor. A lakás nagyon kis rezsijű, téli fűtés: 11.000,-Ft, közös költség: 6.500,-Ft 

A lakás csak garázzsal együtt vásárolható meg. Garázs+tároló ára: 2 MFt.                                                                       

38,600,000 Ft

Nyíregyháza-Örökösföld új negyedében eladó egy fiatal építésű,  130 m2. alapterületű, nagyon szép állapotú,  3 hálószobás, +amerikai konyhás nappalis, étkezős jellegű, szintes, 2 fürdőszobás, gardróbos, családi sorház mosókonyhával, garázzsal, automata kapuval.  parkosított pihenőkerttel, nagy fedett terasszal.A ház padló-radiátor fűtésű, nagyon kis rezsijű. Tartozéka a beépített konyhabútor, gépek, beépített gardróbszekrény, fürdőszoba szekrény.